Αγχωμένοι ασθενείς

Τολμήστε να κάνετε το βήμα

Το άγχος για την επίσκεψη στον οδοντίατρο ή ακόμα και η εκδήλωση φοβίας είναι, δυστυχώς, πιο συχνά από ότι νομίζετε και συνήθως οφείλεται στον φόβο για πόνο ή για τη διενέργεια της αναισθησίας.

Δεδομένου μάλιστα, πως ο φόβος οδηγεί στην αποφυγή μιας επίσκεψης στον οδοντίατρο, η στοματική υγεία και η επιμέρους οδοντιατρική κατάσταση επιδεινώνονται γρήγορα.
Για εμάς είναι πολύ σημαντικό να σας βοηθήσουμε να εξαλείψετε αυτούς τους φόβους.

Πολλοί από τους φόβους είναι κρυμμένοι στο υποσυνείδητο τόσο βαθιά όσο… η ρίζα του δοντιού. Αυτό δεν είναι εξαρχής κακό και χρησιμεύει ως μηχανισμός προστασίας από τους κινδύνους.
Ωστόσο, όταν ο φόβος γίνει κυρίαρχος, χωρίς να υπάρχει βάσιμος λόγος, μετατρέπεται σε ένα επώδυνο, παραλυτικό συναίσθημα.
Για αυτό το λόγο, το άγχος και τον φόβο σας, πρέπει να μας τα εκθέτετε ελεύθερα ώστε να τα αντιμετωπίσουμε τόσο απλά όσο τη φλεγμονή ενός δοντιού.

Παράγοντες όπως οι ήχοι, οι οσμές ή η ατμόσφαιρα της “ψυχρής λευκής κλινικής” επηρεάζουν αρνητικά το άγχος των ασθενών.
Για αυτόν το λόγο, δώσαμε μεγάλη έμφαση στη δημιουργία μιας ευχάριστης και ζεστής ατμόσφαιρας στο οδοντιατρείο μας, ώστε να αισθάνεται κάποιος εξαρχής άνετα.

Ο μη συμβατικός χώρος αναμονής με το μεγάλο τραπέζι, σίγουρα δεν θα σας θυμίσει αναμονή για τον οδοντίατρο!

Τόσο η αισθητική του ιατρείου όσο και ο διάλογος μαζί μας, θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να μειώσετε ή και να εξαλείψετε τον φόβο.
Δε θα φροντίσουμε μόνο το στόμα σας αλλά και τις αιτίες και τα αποτελέσματα του άγχους και του φόβου.
Η στοχοθετημένη συζήτηση, η αποσαφήνιση όλων των βημάτων της θεραπείας και ο ανοιχτός διάλογος λύνουν ταυτόχρονα απορίες, άγχος και φόβο.
Αν όμως, οι όποιες προσπάθειες δεν αποδώσουν, παρέχουμε επιπλέον λύσεις μέσω της συνεργασίας μας με την αντίστοιχα οργανωμένη κλινική στη Γερμανία.

Διαθέτουμε χρόνο για εσάς και ξεκινάμε τη θεραπεία όταν είστε και νιώθετε έτοιμοι.

Επικοινωνήστε μαζί μας…

Καλέστε μας για να συζητήσουμε οποιοδήποτε οδοντιατρικό πρόβλημα ή απορία σας και για να λάβετε την εξατομικευμένη προσφορά σας.