Γενική Οδοντιατρική

Οδοντιατρική

Γενική Οδοντιατρική

Η σωστή διάγνωση διαδραματίζει θεμελιώδη ρόλο στην υγεία της στοματικής κοιλότητας και τη διατήρηση των δοντιών.

Ο έγκαιρος εντοπισμός της τερηδόνας εξασφαλίζει τη διατήρηση των δοντιών και την αποφυγή των εξαγωγών. Οι οδοντίατροι της κλινικής μας θα σας προσφέρουν σύγχρονες μεθόδους θεραπείας και αποκατάστασης. Από την πιο απλή λύση των εμφράξεων ρητίνης (λευκό σφράγισμα) έως και ολοκεραμικές αποκαταστάσεις, μπορούμε μαζί να αποφασίσουμε την καλύτερη ιατρικά, αισθητικά και πρακτικά λύση.

Η διάγνωση και αντιμετώπιση των περιοδοντικών προβλημάτων (περιοδοντίτιδα) σε πρώιμο στάδιο, μας εξασφαλίζει τη διατήρηση του οστού και των μαλακών ιστών (ούλων και βλεννογόνου) σε υγιή κατάσταση εξασφαλίζοντας τη σωστή λειτουργία του στοματογναθικού συστήματος. Οι θεραπείες αυτές οργανώνονται από την κλινική μας, με απόλυτη συνέπεια στο εκάστοτε επιστημονικό πρωτόκολλο, και διενεργούνται από εξειδικευμένους οδοντιάτρους και συνεργάτες περιοδοντολόγου.

Το τελικό στάδιο της δημιουργίας σωστών συνθηκών λειτουργίας του στοματογναθικού συστήματος είναι η αποκατάσταση δοντιών είτε με ακίνητες είτε με κινητές αποκαταστάσεις. Η ανάλυση από μέρους μας, των πλεονεκτημάτων και των μειονεκτημάτων των λύσεων αυτών, γίνεται εξατομικευμένα και οι προτάσεις μας γίνονται αμιγώς προσωπικά για τον κάθε ασθενή μας.

Η συνολική αντιμετώπιση με θεραπεία και αποκατάσταση είναι βασική τόσο για την υγεία μας όσο και για την κοινωνική μας ζωή. Είναι μάλιστα διαρκώς αυξανόμενη η συχνότητα των διαταραχών δυσλειτουργίας του στοματογναθικού συστήματος. Πόνος μπροστά από το αυτί, ασαφής προσωπαλγία, κεφαλαλγίες μη σχετιζόμενες με άλλη εστία, διαταραχές ύπνου, αφορούν σε δυσλειτουργία αυτή και των αρθρώσεων της κάτω γνάθου και επηρεάζουν την καθημερινή ποιότητα διαβίωσης.

Τα προσωποποιημένα σχέδια θεραπείας περιλαμβάνουν τα προσωπικά στοιχεία του ασθενούς, την παρούσα κατάσταση της στοματικής κοιλότητας (με κλινικά και ακτινογραφικά ευρήματα), το σχέδιο θεραπείας (με τις ανάγκες και τις προγραμματισμένες θεραπείες) και το αναμενόμενο συνολικό κόστος. Ένα τέτοιο σχέδιο μπορείτε να το υποβάλλετε και στον ιδιωτικό ή και δημόσιο φορέα ασφαλιστικής κάλυψής σας.

Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για να καταρτίσουμε από κοινού ένα σχέδιο θεραπείας και αποκατάστασης, ώστε να μπορείτε να εκτιμήσετε το εύρος και το κόστος και να λάβετε τις σωστές αποφάσεις.

Επικοινωνήστε μαζί μας…

Καλέστε μας για να συζητήσουμε οποιοδήποτε οδοντιατρικό πρόβλημα ή απορία σας και για να λάβετε την εξατομικευμένη προσφορά σας.