Εμφυτεύματα

Μία υποδειγματική λύση

Εμφυτεύματα Δοντιών

Σίγουρα τα δικά μας υγιή δόντια είναι η καλύτερη λύση για το στόμα μας.
Ωστόσο, η διατήρηση ενός δοντιού δεν είναι πάντα εφικτή.
Τότε προκύπτει η ανάγκη για αποκατάσταση με ένα τεχνητό δόντι, με κύριες εναλλακτικές τη γέφυρα ή το οδοντικό εμφύτευμα.
Αυτές οι λύσεις μπορούν να ανταποκριθούν στα υψηλότερα πρότυπα αισθητικής και λειτουργικότητας.

Τα εμφυτεύματα είναι σαφώς η πιο ήπια και συναφής λύση ως προς το φυσικό δόντι, τόσο αισθητικά όσο και λειτουργικά.
Σε αντίθεση με μια γέφυρα όπου τα γειτονικά δόντια τροχίζονται, το εμφύτευμα δεν επιβαρύνει τα γειτονικά δόντια.
Για τα εμφυτεύματα δεν απαιτείται να θυσιαστεί  υγιής οδοντική ουσία από τα γειτονικά δόντια.

Με ένα εμφύτευμα και την υπερκείμενη στεφάνη μπορεί να αποκατασταθεί πλήρως η φυσική λειτουργία του ελλείποντος δοντιού. Μετά από μικρό χρονικό διάστημα (περίπου ενός έτους) συχνά το εμφύτευμα γίνεται αντιληπτό ως φυσικό δόντι από τον ασθενή.

Με συγκεκριμένο σχεδιασμό και με άλλοτε άλλο αριθμό εμφυτευμάτων, μπορεί να γίνει αποκατάσταση με εμφυτεύματα σε μία ή και στις δύο γνάθους.
Οι δυνατότητες που έχουμε στη σύγχρονη εμφυτευματολογία είναι πολύ μεγάλες και τις εκμεταλλευόμαστε στο έπακρο.
Αποκατάσταση γνάθου με εμφυτεύματα και άμεση φόρτιση, εξαγωγή και άμεση τοποθέτηση εμφυτεύματος με προσωρινή αποκατάσταση ή ακόμα και άμεση φόρτιση, πριν από μερικά χρόνια θεωρούνταν αδιανόητα.
Σήμερα όλα, υπό προϋποθέσεις, κρίνονται εφικτά.

Έχοντας στα χέρια μας τη μέθοδο Ανάλυσης Συχνότητας Συντονισμού, μπορούμε να είμαστε πιο ασφαλείς από ποτέ.

Εμφυτεύματα Ανάλυσης Συχνότητας Συντονισμού

Η Ανάλυση Συχνότητας Συντονισμού είναι μια σύγχρονη μέθοδος που μας βοηθά να προσδιορίσουμε αντικειμενικά και μη επεμβατικά τη σταθερότητα του εμφυτεύματος.

Η χρήση της είναι σημαντική, ιδιαίτερα σε ασθενείς με παράγοντες κινδύνου, για την αποφυγή αδικαιολόγητου χρόνου αναμονής ή θεραπείας, την άμεση εμφύτευση και φόρτιση του εμφυτεύματος με προσθετική εργασία και την επίτευξη πιο προβλέψιμων αποτελεσμάτων σε σχέση με τη σταθεροποίηση του εκάστοτε εμφυτεύματος.

Χρησιμοποιούμε τη συσκευή OSSTELL© από το 2006, σε κάθε ασθενή και εμφύτευμα ικανοποιώντας ιδανικά τις ανάγκες τόσο των ασθενών όσο και των συναδέλφων!

Σαφώς, τα εμφυτεύματα είναι η βέλτιστη λύση όταν πρέπει να υποκαταστήσουμε ένα δόντι.

Τόσο ο ειδικός σχεδιασμός και εξοπλισμός της κλινικής μας για να αντιμετωπίζει απαιτητικά περιστατικά που αφορούν σε εμφυτεύματα και μοσχεύματα, όσο και η πολυετής εμπειρία μας στα εμφυτεύματα θα σας εξασφαλίσουν ένα υψηλότατο επίπεδο αποκατάστασης, παρέχοντάς σας όλα τα απαραίτητα εχέγγυα (αντικειμενική μέτρηση της οστεοενσωμάτωσης/ επιτυχίας των εμφυτευμάτων, ταυτότητες εμφυτευμάτων κλπ.).
Η συνεργασία μας εξάλλου, μόνο με επώνυμες εταιρείες εμφυτευμάτων σας παρέχουν πάντα τη δυνατότητα ελέγχου των διαδικασιών.

Μια καλή ενημέρωση και ένα σχέδιο θεραπείας μπορούμε να σας βοηθήσουμε για να πάρετε την κατάλληλη απόφαση.

Επικοινωνήστε μαζί μας…

Καλέστε μας για να συζητήσουμε οποιοδήποτε οδοντιατρικό πρόβλημα ή απορία σας και για να λάβετε την εξατομικευμένη προσφορά σας.